Therapeut

De praktijk bestaat uit één therapeut Irene Hulst-Dongelmans

Geboren in 1969, ik ben getrouwd en samen hebben wij twee dochters. Sinds 1991 ben ik werkzaam als fysiotherapeut.

De eerste tien jaar heb ik een maatschap gehad met twee collega’s  in het centrum van Den Haag en daarna tien jaar een maatschap met één collega in Waddinxveen. Dit heb ik altijd gecombineerd met een kleine praktijk aan huis en de dierfysiotherapie.

Hierna ben ik meer in mijn praktijk aan huis gaan werken. In eerste instantie nog gecombineerd met een aantal dagdelen in een groepspraktijk in Zevenhuizen maar na een paar jaar nog alleen thuis. Wel nog steeds gecombineerd met de dierfysiotherapie (alleen nog honden).

Voor de continuïteit werk ik nauw samen met collega’s uit de regio en andere schouderspecialisten.  Daarnaast kan ik gericht doorverwijzen voor therapievormen die niet binnen mijn expertise vallen zoals echografie, shockwave en dry needling.

Ik blijf fysiek sterk doordat ik graag geregeld tennis en naar de sportschool ga, waardoor ik mijn vak goed kan uitoefenen. Daarnaast ben ik betrokken via onze dochters bij ZVH Volleybalvereniging in Zevenhuizen waar ik medesponsor van Dames 1 en help bij de fysieke ondersteuning van de dames indien nodig.