Wie ben ik?

 

Ik ben Irene Hulst-Dongelmans.

Geboren in 1969 en al vanaf 1991 werkzaam als fysiotherapeut. Getrouwd en samen hebben we twee dochters. Ik woon en werk op het adres Bredeweg 146 in Zevenhuizen. Dit is de doorgaande weg tussen Moordrecht en Moerkapelle.

Na de studie fysiotherapie te hebben gevolgd ben ik een post-hbo studie gaan volgen aan de SOMT in Amersfoort tot manueel therapeut. Dit wil zeggen dat ik als manueel therapeut een specialisatie heb naast de fysiotherapie waar de nadruk ligt op een stuk neurologie en biomechanische systemen. De manueel therapeut kan het bewegen van gewrichten beïnvloeden door onder andere manipulaties.

Na de opleiding tot manueel therapeut heb ik een opleiding tot dierfysiotherapeut gevolgd in Barneveld. Sindsdien heb ik mijn praktijk voor mensen gecombineerd met de dierfysiotherapie. Sinds een paar jaar behandel ik geen paarden meer omdat ik dit fysiek te zwaar vond worden. Wel behandel ik nog honden.

Ik ben sinds de start lid van het Schoudernetwerk Groene Hart in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Hierdoor heb ik een goede samenwerking opgebouwd met de schouderspecialisten daar en met collega’s die dezelfde affiniteit hebben met schouderproblematiek. Daarnaast heb ik veel na-scholingen gevolgd op het gebied van schouderproblematiek.